Sittende stretch – for stive kropper tilpasset et liv i stressless


Stretche sittende er langt fra lett for stive stokker. Når du har en kropp som kun trives i stressless med fjernkontroll og flaskeholder, kan det være hardt nok bare å sitte på gulvet. Skal du i tillegg sitte med utstrakte ben og lene deg forover så begynner ting å bli rimelig science fiction.

Her er en oppskrift for oss som føler oss som aliens hver gang vi blir kommandert ned på gulvet for å stretche.

Hvem passer vel bedre til å vise stretchingøvelser for ultra stive kropper enn en ultra fleksibel yogainstruktør strålet ned til jorden fra planeten Yogi!?

Er du fan av gruuundige forklaringer, rooolige bevegelser og zzzøvnhypnotisk bakgrunnsmusikk er det bare å kjøre denne videoen en 10-20 ganger så får du fyllt behovet ditt livet ut 🙂

Denne stretchen er rimelig basic og funker bra for bakside lår, rompe og korsrygg. Av hjelpemidler trenger du en stol (ikke stressless) og et teppe (velg farge og mønster selv). I tillegg kan det være greit om noen dasker til deg med en avis, fluesmekke eller lignende hvis du skulle duppe av mens du ser videoen – funka for for meg…

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: