Om mms

En blogg om stretching – for oss som virkelig trenger det!

Dette er stedet for deg som ønsker å forbedre kroppens fleksibilitet. Det kan være fordi du vil unngå ryggplager, forbedre din kropsholdning, fordi du driver idrett som krever fleksibilitet, eller rett og slett fordi du ønsker å bli mykere.

Det er noe som er så heldige at de har en høy grad av fleksibilitet i utgangspunktet. Svært mange av oss opplever derimot det motsatte. Vi har aldri har nådd ned til tærne våre. Undersiden av våre føtter har vi knapt sett og beina kan vi til nød løfte høyt nok til å gå i trapper.

Denne bloggen handler kun om stretching og er for deg som av ulike årsaker ønsker å tøye kroppen. Her finner du en masse øvelser, tips og triks og andres erfaringer. Du finner enkeltøvelser og hele program.

Håper du liker bloggen og at du finner noen øvelser som passer deg 🙂

Beste hilsener!

madmenstretching.com

 

Ansvarsfraskrivelse

Alt du leser, ser og hører på denne bloggen er våre personlige meninger, ytringer og vårt syn på emner og øvelser. Vi har ingen vitenskaplig bakgrunn eller belegg for det som her fremkommer. Vi har ingen utdannelse eller praksis innenfor helsevesenet eller tilstøtene. Er du i det minste tvil om noe som helst bør du oppsøke lege eller relevante fagmiljø.

Vi tar ikke ansvar for eventuelle helseproblemer eller skader som måtte oppstå relatert til innhold på denne bloggen. Du er selv ansvarlig for egen helse og hva du velger å gjøre basert på informasjon du tilegner deg på disse sidene.

Vi tar ikke ansvar for innholdet av innlegg og kommentarer i bloggen da det er opp til enhver å delta i dette. Vi vil redigere bort eller fjerne innlegg som vi oppfatter som upassende, støtende eller på annen måte ikke passende. Det kan likevel forekomme at noen finner innhold av denne art.

Vi linker til relevant informasjon utenfor denne bloggen og påtar oss intet ansvar for dette innholdet.

Skulle du være uenig i noe av det som her beskrives så er ikke dette stedet for deg. Da bør du forlate denne bloggen og heller søke informasjon andre steder.

2 kommentarer om “Om mms”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: