Dag 15 og 16 – smerte og stagnasjon


Foto: Kym McLeod

Så var det var måledag igjen på dag 15, men jeg følte meg ikke mye måleklar. Jeg skulle kjent at muskler og sener ble lengre og lengre, men slik har det ikke vært de siste dagene. Derimot føler jeg at alle fibre i kroppen stritter i mot med alt de har.

Det skulle også vise seg og prege måleresultatet. Overhodet ingen fremgang. Egentlig ikke noe sjokk, men alikevel en stor skuffelse.

Målene var nøyaktig som for en uke siden:

Høyre splitt: 36 cm
Venstre splitt: 37 cm
Sidesplitt: 52 cm

Midt oppe i skuffelsen skal jeg nå over på 3. og siste fase i programmet med 4 økter hver dag.

Dag 16 var en tøff dag. Musklene skrek, senene hylte og familien gikk for lut og kaldt vann. 4 økter på en dag er virkelig utfordrende på alle måter.

I ren desperasjon har jeg har vært i lekekassa til døtrene mine og funnet tilbake cheerleader duskene i håp om å finne godfølelsene igjen. Dessverre hjalp det ikke et døyt. Jeg må nok bare innse at rekvisittene ikke gjør meg bedre – bare rarere…

Alt er jo ikke bare svart. Selv om målingen ikke viste fremgang så føler jeg meg faktisk mykere. Ikke mykere i den forstand at jeg griner mer når jeg ser på Disney’s Løvenes Konge, men at jeg føler meg ledigere i kroppen. Det er en god følelse 🙂

Ryggen oppfører seg også eksemplarisk og om morgenen drar jeg meg ut av sengen uten trøbbel.

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: