Massasje for den irriterende strekken på innsiden av låret!


Det er ikke noe som er mer irriterende enn å slite med en strekk i muskulaturen. Innside lår og lyske er ofte svært utsatt for strekkskader. I utganspunktet bør du både stretche og styrke musklene på innsiden av lårene for å redusere sjansene for strekk.

Har du først vært uheldig og pådratt deg en strekk kan lett massasje lindre smertene og få deg raskere tilbake i virke igjen. Er du usikker på om du har strukket muskulaturen eller pådratt deg en annen form for skade, må du uansett kontakte lege før du begynner med massasje eller annen form for øvelser.

Her viser Malu Lujan oss en enkel massasjeteknikk for innsiden av lårene. Velg massør med omhu – du vil ikke slippe hvem som helst til på innsiden av lårene. Er det din kjære som skal massere – sørg for at du har gjort din skjerv av barn og hus den dagen 😉

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: