Stretche bakside lår i dørkarmen


Hvis du sliter med vond rygg er det ikke alltid like lett å stretche baksiden av lårene fra stående stilling. Et godt alternativ er å utføre øvelsene liggende på ryggen.

Denne varianten fungerer hvis du allerede har et snev av fleksibilitet. Er du enda noe mer fleksibel enn damen her kan du trekke benet mot brystet samtidig som du holder benet strakt.

http://youtu.be/cofWMRtu90Y

Hvis du er så stiv at du ikke klarer å få hendene frem til benet kan du bruke et tau, belte, strikk eller lignende slik som denne utøveren:

Synes du også denne øvelsene er vanskelig å utføre kan du legge deg ned i nærmeste dørkarm og gjøre som denne karen her. Anbefaler å finne en dørkarm som det ikke er for mye trafikk gjennom. Erfaringsmessig er det for eksempel dumt å legge seg ned i butikkåpninger, bussdører og lignende. Og for all del unngå svingdører. Funker uansett hvor stiv og støl du er fra før av:

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: