Dag 18, 19 og 20 – Mudo Sommer Convention


Endelig var sommerleieren tilbake i Fredrikstad!

Taekwondo og kickboxing utøvere fra alle Mudo Instituttene møttes til felles treningsleir og graderinger.

Fantastisk sosialt miljø, og over 50 utøvere og familiemedlemmer fra Mudo Oppegård, gjorde helgen til en super start på sommeren!

Det kvalitative høydepunktet på leieren var dangraderingen på lørdag.  Spesielt motiverende var det å se Nina Bansal bestå 3. dan, Morten Drage bestå 4. dan, og få master tittel, og Fredrik Bjertnes bestå 5. dan. Knallbra oppvisninger 🙂

Og selvsagt var det morsomt med alle utøverne fra Oppegård, som både deltok på danseminar og gjennomførte gradering. Vi fikk to nye sortbelter denne helgen 🙂

Men det var jammen ikke lett å få tid til stretching med dager fyllt av evalueringer, treningstimer og sosiale begivenheter. 4 økter pr dag måtte jeg bare skyte en hvit pil etter, men jeg klarte faktisk 3 økter hver dag. En økt om morgenen på motellrommet, en økt i løpet av dagen i garderoben og en økt på natta etter at alle hadde sovnet. Vel…nesten alle hadde sovnet…

Motellrommene var langt fra king size, kanskje mer som hunden-til-sønnen-til-kronprinsesse-Marit-Tjessem-Høyby-og-kronprins-Haakon-Magnus-et eller annet-og-sønn-av-kong-Harald size. Da var det kjekt at motellrommet haddet et vindu som kunne åpnes. Et bein på innsiden og et bein ut av vinduet ga etter forholdene optimale stretchingforhold. Det jeg ikke visste var at dette også var en god måte å stifte nye bekjentskap på.

En eldre kar kom bort til vinduet, tok godt tak i foten min og presenterte seg som Olsen. Han beklaget at han myste, men brillene var blitt borte på eldresenteret. Han syntes det var hyggelig at det fremdeles fantes dannede unge mennesker som ville håndhilse, og berømmet meg for å ha skikkelig arbeidshender. Vi ønsket hverandre en god natt videre.

Timene jeg deltok på ga meg en bekreftelse på at jeg nå kan sparke høyere og mindre anstrengt enn tidligere. Det var en deilig opplevelse. På den annen side var balansen helt ute å kjøre. Trenger nok noen dager stretchingfri for at den skal komme tilbake igjen.

Det betyr at jeg nå kun har to dager igjen av 3-ukers programmet, og jeg skal da pr definisjon ha oppnådd full splitt alle veier…øhh…

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: