Dag 10,11 og 12 – Motivasjon, hvor er du?


Foto: Adrian van Leen

Gele, dundyne, kosebamse, mose, gummistrikker… Jeg prøver å tenke myke og elastiske tanker. Jeg er sår og støl og føler meg alt annet enn myk og fleksibel.

Motivasjonen er ikke helt på topp og jeg er sur på gårsdagen. Da fikk jeg kun tid til 2 økter. 3 økter om dagen er rett og slett vanskelig å få tid til.

På noen av øvelsene begynner jeg virkelig å merke at jeg har framgang. Der jeg tidligere bare fikk vondt i ryggen og ble sliten i armene kan jeg nå endelig fokusere mer på selve stretchen. Det er akkurat som om ryggen har gitt opp å skulle motarbeide meg hele tiden og i stedet sluppet opp litt for å gi meg mer å gå på.

Ellers lurer jeg på om jeg vil for mye og tar i for hardt. Jeg er konstant sår i muskulaturen. Når muskler og sener skriker til meg når jeg prøver å strekke de for n’te gang er det klart at jeg ikke kommer like langt som når kroppen er helt restituert. Vil dette medføre at jeg ikke når målet om full splitt i løpet av disse 3 ukene? Kan ikke annet enn å fortsette nå så det må tiden vise.

Jeg har ikke fått trent noe særlig de siste ukene pga en sommerforkjølelse som ikke vil gi seg. Kjenner at jeg trenger noen skikkelige løpeturer eller taekwondoøkter for å la kroppen få brukt musklene på en annen måte.

Nå må jeg stretche igjen – klokka går….

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: