Stretching med vaskekost!


Man tager vad man haver, sa Anna Christina Warg, forfatteren av «Hjelpreda I Hushållningen För Unga Fruentimber» av 1755. En udødelig svensk kokebok som vel ingen kan klare se foruten. Forøvrig et viktig historisk dokument da kokeboken tar for seg matlaging før poteten ble en del av den skandinaviske husholdning.

I dagens kapittel av stretchinghjelpemidler er vi kommet til vaskekosten. God å ha når det er skittent og vaskehjelpen kommer på besøk, og god å ha når man trenger å tvinge noen centimeter ekstra i skredderstillingen.

Velg gjerne varianten i aluminium så unngår du å få flis på knærne. Vaskekosten på bildet er for anledningen en med bevegelig hode som føyer seg elegant etter lårets utforming. La deg ikke lure av den tilsynelatende avslappede holdningen på bildet, jeg er faktisk våken.

Vaskekosten fåes i en velassortert dagligvare i nærheten av deg. Aner ikke hva den koster da jeg aldri har kjøpt en slik selv 😉

Forfatter: helgeolaussen

Far til 5 og entusiastisk utøver og Taekwondo instruktør. Opptatt av trening, kampsport og stretching. Jobber i Oktan reklamebyrå med varehandel, forbrukerinnsikt og digitale medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: